icon-phone
Свържете се с нас

ПИШЕТЕ НИ

Искане за онлайн консултация може да направите чрез запитване във формата, посочен в сайта. След изпращане на запитването ние ще се свържем с Вас при първа възможност.

Ние се стремим да Ви помогнем с опит и знания при нужда ще Ви предоставим изчерпателно, обективно и полезно становище по Вашия казус.Онлайн консултация с адвокат - Караколеви и партньори - София

Адвокатско дружество Караколеви и партньори - София предлага услуги за онлайн консултация с адвокат по редица правни казуси.

Можем да ви съдействаме по всички въпроси, свързани със семейно право (разводи, издръжка на дете и т.н.), Наказателно право, Неимуществени вреди, неуредици с етажната собственост и други.

Защо онлайн консултация с адвокат от Караколеви и партньори?

  • С онлайн консултацията с адвокат пестите време, тъй като не е нужно да пътувате до адрес на кантората;
  • С онлайн консултация с адвокат можете да проведете срещата си дистанционно в удобно време от уюта на вашия дом и/или офис.
  • Възможност за консултация с добър адвокат от друго населено място в страната и/или дори от друга държава.

Как да се възползвате от услугата онлайн консултация с адвокат в Караколеви и партньори?

Изпратете запитване за онлайн консултация с адвокат като попълните формата за контакт тук.

След като изпратите запитването си, ние ще се свържем с вас възможно най-скоро. След уточняване на всички детайли ще ви предоставим изчерпателно и обективно становище по правния ви казус.

Често задавани въпроси

Колко струва онлайн консултацията с адвокат в Караколеви и партньори?

Консултацията зависи от фактическата и правна сложност. След запознаване с казуса ще получите конкретно ценово предложение

В какъв срок да очаквам отговор по казус, изпратен през формата за онлайн консултация?

Срокът зависи от естеството на правния ви казус. В някои случаи е необходимо да се уточнят допълнителни детайли, което също отнема време. В общия случай оптималният срок, в който да очаквате отговор, е между 1 и 3 работни дни.

За какви правни казуси мога да поискам онлайн консултация с адвокат?

Можем да ви съдействаме в почти всички правни сфери, в т.ч. търговско право, вещно право, недвижими имоти, облигационно право, семейно право, наследствено право, наказателно право, етажна собственост, трудово право и други.